Τρεις μεγάλοι σύνδεσμοι οπαδών στην Κύπρο συμμετείχαν στις αντικατοχικές εκδηλώσεις με αφορμή την συμπλήρωση πενήντα ετών από την εισβολή των τούρκων στο νησί.

Πενήντα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από εκείνη τη μαύρη μέρα. Πενήντα χρόνια από τις εκτελέσεις αμάχων, τους βιασμούς, τις καταστροφές των εκκλησιών και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, του σφετερισμού της γης των πατέρων και παππούδων μας!
Εν έτει 2024, οι αιμοδιψείς βάρβαροι ορέγονται και τον Νότο. Το λένε πλέον πιο ανοιχτά από ποτέ…
Το ερχόμενο Σάββατο ξεχνάμε τις παραλίες, τις διακοπές και τη διασκέδαση. Το Σάββατο έχουμε καθήκον ως ΑΠΟΕΛ να δείξουμε πιο δυνατή παρουσία από ποτέ ! Όχι μόνο επειδή δεν ξεχνάμε, αλλά και για να καταλάβουν οι “απέναντι” πως υπάρχουν Έλληνες που θα αποτελέσουν εμπόδιο στις ορέξεις τους… ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ» έγραψαν στο κάλεσμα τους για την αντικατοχική πορεία οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ.

Οι αντικατοχικές δράσεις των ΜΑΧΗΤΩΝ ολοκληρώθηκαν σήμερα με 30 οπαδούς της Ανόρθωσης ανάμεσα τους και ο ΔΡ. Κυριακός Γιάγκου να σκαρφαλώνουν στην πιο ψηλή κορφή του Ολύμπου στην Ελλάδα και να τραγουδάνε για την Αμμόχωστο. Η αντικατοχική δράση απλά ξεκίνησε από την Κύπρο και το κέντρο της Αγίας Νάπας.
Σήμερα ολοκληρώθηκε στον Όλυμπο αφού κάπου κοντά 30 παλικάρια σκαρφάλωσαν στην υψηλότερη κορυφή της σημερινής Ελλάδας για να βροντοφωνάζουν το ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα «ΘΥΡΑ 1» πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας από το Σωματείο των “γαλάζιων” στο κέντρο της Λεμεσού με σύνθημα «ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ 1974 – 2024».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *